Ce este Dexalgin®?

Dexalgin® este un medicament antiinflamator şi este disponibil fără prescripţie medicală.

Dexalgin® reprezintă un analgezic rapid şi eficient, utilizat pentru tratamentul simptomatic al durerii uşoare şi moderate, cum ar fi durerea musculoscheletală acută.

Dexalgin® este disponibil în farmacii sub formă de şi sachet cu granule (pulbere ce se dizolvă rapid în apă). 

Dexalgin® sachet cu granule conţine zaharoză. Dacă vi sa spus de către medicul dumneavoastră că aveți intoleranță la unele categorii de glucide, informați medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament. Conține 2,418 g  de zaharoză per doză. Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare la pacienții cu diabet zaharat.

Dexketoprofen – produs modern pentru controlul eficient al durerii acute.

De ce sa aleg Dexalgin® sachet cu granule?

Dexalgin® 25 mg granule pentru soluţie orală a câte 10 în ambalaj. 

Întregul conţinut al plicului trebuie să fie turnat într-un pahar cu apă şi agitat bine pînă când granulele se dizolvă complet. Soluţia preparată trebuie băută imediat după dizolvarea granulelor.

Pentru ameliorarea mai rapidă a durerii, administraţi conţinutul unui plic pe stomacul gol (cu cel puţin 15 minute înainte de masă), deoarece în acest fel granulele vor fi absorbite mai uşor.

Cum se administrează Dexalgin®?

Datorită absorbţiei sale rapide şi efectului de lungă durată, este suficient să se administreze un sachet cu granule dizolvat în apă (25 mg) la fiecare 8 ore.

Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 3 sachete cu granule (3x25 mg, respectiv 75 mg/zi).

Dacă sunteţi în vârstă sau suferiţi de afecţiuni renale sau hepatice, ar trebui să începeţi tratamentul cu cel mult 2 sachet de Dexalgin® pe zi (2x25 mg, respectiv 50 mg/zi).

Vă rugăm să citiţi prospectul Dexalgin®!

Administraţi întotdeauna Dexalgin® exact aşa cum este descris în prospect sau conform recomandării medicului dumneavoastră sau a farmacistului. Dacă nu sunteţi sigur cu privire la doza potrivită, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

ონლაინ შეძენა